ΑΕΚ: Νέα δεδομένα για τον Μοντέρο - Ο λόγος που επιθυμεί να παραμείνει στην Τουρκία

ΑΕΚ: Νέα δεδομένα για τον Μοντέρο - Ο λόγος που επιθυμεί να παραμείνει στην Τουρκία
Photo Credits: INTIME

Αλλαγή δεδομένων με Μοντέρο που θέλει να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Φρανσίσκο Μοντέρο, με τον Ισπανό να θέλει να παραμέινει κάτοικος Κωνσταντινούπολης, ύστερα από την γέννηση του δεύτερου παιδιού του προ ημερών.

Όπως είχατε διαβάσει από το enwsi.gr, επανήλθε στο μεταγραφικό «ραντάρ» της ΑΕΚ η προοπτική του Φρανσίσκο Μοντέρο. Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ, με στοιχεία που θα ήθελε να προσθέσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ από τον Σεπτέμβρη του 2021, αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπεσίκτας, στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Η μέχρι στιγμής παρουσία του στην Μπεσίκτας, δεν είναι και η… καλύτερη δυνατή καθώς έχει αγωνιστεί ελάχιστο. Μετράει 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο.

Μάλιστα ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σενόλ Γκιουνές τον ενημέρωσε την Τρίτη ότι δεν τον υπολογίζει και καλύτερα να πάει δανεικός.

Την πόρτα των Τούρκων χτύπησε και η Έλτσε, όπως διαβάσατε επίσης στο enwsi.gr, και μάλιστα δύο φορές, καταθέτοντας επίσημες προτάσεις. Η πρώτη για δανεισμό με μηδενικό «ενοίκιο» αλλά θα κάλυπτε το 10% του μισθού του ποδοσφαιριστή, ενώ η δεύτερη συμπεριλάμβανε και το Χαβιέ Παστόρε. Και στις δύο περιπτώσεις, η απάντηση των Τούρκων ήταν αρνητική.

Είναι γεγονός πως ο Μοντέρο θα ήθελε να μεταβεί κάπου όπου θα μπορούσε να πάρει τακτικά παιχνίδια στα πόδια του ώστε να βρει το ρυθμό που επιθυμεί και να επιστρέψει στο 100% των δυνατοτήτων του, όμως τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. Η γυναίκα του, έφερε στον κόσμο το δεύτερο τους παιδί προ ημερών, με τον Ισπανό αμυντικό να θέλει να παραμείνει κάτοικος της Πόλης, καθώς μια τέτοια μεγάλη αλλαγή σε αυτή την φάση της ζωής του, δεν θα ήταν η ιδανικότερη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X