Φρανσίσκο Μοντέρο: Η πρόταση δανεισμού της Έλτσε που απέρριψε η Μπεσίκτας προ ημερών

Φρανσίσκο Μοντέρο: Η πρόταση δανεισμού της Έλτσε που απέρριψε η Μπεσίκτας προ ημερών
Photo Credits: INTIME

Για την απόκτηση του Φρανσίσκο Μοντέρο ενδιαφέρεται η Ισπανική Έλτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Φρανσίσκο Μοντέρο που ενδιαφέρει και την ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζει η Έλτσε, η οποία μάλιστα είχε καταθέσει και επίσημη πρόταση στην Μπεσίκτας.

Όπως διαβάσατε στο enwsi.gr, η ΑΕΚ μετά και τον νέο τραυματισμό του Γιώργου Τζαβέλλα, έχει βγει στην αγορά και εξετάζει περιπτώσεις αριστεροπόδαρων αμυντικών οι οποίοι θα μπορέσουν να ταιριάξουν άμεσα στα… θέλω του Ματίας Αλμέιδα. Ο Φρανσίσκο Μοντέρο, απασχόλησε και το καλοκαίρι τους ανθρώπους της Ένωσης, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Ο 23χρονος Ισπανός στόπερ που αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του, και όπως είναι φυσιολογικό, ψάχνει να βρει έναν σύλλογο, όπου θα μπορεί να αγωνίζεται τακτικά.

Την πόρτα των Τούρκων, χτύπησε προ ημερών η Έλτσε, η οποία μάλιστα κατέθεσε και επίσημη πρόταση δανεισμού με μηδενικό «ενοίκιο», με την προϋπόθεση ότι θα πληρώσει το 10% του μισθού του.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό, με τους Ισπανούς να επιστρέφουν προσφέροντας ακόμα και τον Χαβιέ Παστόρε, σε μια προσπάθεια να πείσουν την Μπεσίκτας να πει το «πολυπόθητο» ναι, μάταια όμως με τους Τούρκους να παραμένουν κάθετοι στην αρχική τους απάντηση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X