Βοργιάς: «Σιδηρόπουλος και Παπαπέτρου… άνετα σε Μουντιάλ»

Βοργιάς: «Σιδηρόπουλος και Παπαπέτρου… άνετα σε Μουντιάλ»
Photo Credits: INTIME

Ο Σωτήρης Βοργιάς, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σχολιάζοντας ότι Τάσος Σιδηρόπουλος και Τάσος Παπαπέτρου θα μπορούσαν να σταθούν... άνετα στο Μουντιάλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ο Τάσος Παπαπέτρου θα μπορούσαν να σταθούν άνετα στο Μουντιάλ εξέφρασε σε δηλώσεις στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Η έφεση της Τρίτης», με τον Κυριάκο Θωμαϊδη ο Σωτήρης Βοργιάς.

Τάσος Σιδηρόπουλος και Τάσος Παπαπέτρου θα μπορούσαν να σταθούν… άνετα σε Μουντιάλ ή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη διοργάνωση, σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην διαιτητής, Σωτήρης Βοριάς, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Η έφεση της Τρίτης», με τον Κυριάκο Θωμαϊδη.

Τόνισε, ότι θα πρέπει να εμπιστευτούν όλοι τον… Έλληνα διαιτητή που είναι εύστροφος και έξυπνος, ενώ σχολίασε ότι «θα κάνουμε πολλά χρόνια να δούμε διαιτητικό εκπρόσωπο σε Euro ή Mundial, αφού δεν υπάρχουν νέα παιδιά να πάνε στις σχολές, βλέποντας να έρχονται ξένοι να σφυρίζουν».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X