Record: «Το είπε και το έκανε ο Σάντος - Εκτός 11άδας ο Ρονάλντο»

Record: «Το είπε και το έκανε ο Σάντος - Εκτός 11άδας ο  Ρονάλντο»
Photo Credits: INTIME

Το είπε και το έκανε ο Σάντος, αφού σύμφωνα με τη «Record» ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της Πορτογαλίας κόντρα στην Ελβετία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το είπε και το έκανε ο Φερνάντο Σάντος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της «Record» ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της Πορτογαλίας κόντρα στην Ελβετία!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στο επίκεντρο κριτικής μετά την άσχημη αντίδραση του κατά την αλλαγή του στο παιχνίδια της Πορτογαλίας με τη Νότια Κορέα. H έρευνα της A Bola αναφέρει πως 7/10 Πορτογάλους δεν θέλουν να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα κόντρα στην Ελβετία ο CR7 και σύμφωνα με την πορτογαλική Record και το RTP ο Φερνάντο Σάντος τους… άκουσε!

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρει πως ο αρχηγός της εθνικής τους ομάδας δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Σάντος, ο οποίος επέλεξε να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τον επιθετικό της Μπενφίκα, Γκονζάλο Ράμος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X