ΑΕΚ: Νίκησε (7-2) και τον Ερμή Ζωγράφου και συνεχίζει στην κορυφή

ΑΕΚ: Νίκησε (7-2) και τον Ερμή Ζωγράφου και συνεχίζει στην κορυφή

Μια ακόμη νίκη πέτυχε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ νίκησε εύκολα και τον Ερμή Ζωγράφου στο κλειστό του Ηλυσιακού με 7-2 για την 8η αγωνιστική και συνεχίζει να οδηγεί σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη ήταν για μια ακόμη φορά καταιγιστική και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση. Η «Ένωση» μετράει εφτά νίκες και μια ισοπαλία και συνεχίζει αήττητη την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 4-1 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσαν τρία ακόμη τέρματα. Τρία γκολ για την ΑΕΚ σημείωσε ο Ντάτης, δύο γκολ πέτυχε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Βιτίνιο και από ένα τέρμα οι Παπακώστας και Καρύδας.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Ηλυσιακός προηγήθηκε μόλις στο 1′, όμως η ΑΕΚ στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα. Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη πίεζε συνεχώς σε όλο το γήπεδο και κυνηγούσε την ανατροπή η οποία ήρθε σύντομα. Στο 8′, ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, Βιτίνιο, βρήκε δίχτυα για το 1-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντάτης έκανε το 1-2. Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχιζαν να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και βρήκαν και τρίτο γκολ, με τον Ντάτη να ξανασκοράρει στο 16′ (1-3). Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Βιτίνιο χρίστηκε εκ νέου σκόρερ για το 1-4, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και μέσα σε 3 λεπτά (34′, 35′ και 37′) πέτυχε 3 γκολ με τους Παπακώστα, Καρύδα και Ντάτη, κάνοντας το σκορ 1-7, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Η γηπεδούχος ομάδα το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει σε 2-7 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ερμής Ζωγράφου – ΑΕΚ 2-7
Σκόρερς: Βιτίνιο (2), Ντάτης (3), Παπακώστας (1), Καρύδας (1)

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X