Η άμυνα της ΑΕΚ θα κρίνει την αναμέτρηση απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Γερμανίας

Η άμυνα της ΑΕΚ θα κρίνει την αναμέτρηση απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Γερμανίας
Photo Credits: INTIME

Δύσκολο έργο για την ΑΕΚ απέναντι στην Βόννη

Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στην Γερμανία για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Βόννη. Ένας αγώνας που μπορεί να κρίνει το μέλλον της στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση και είτε να το φτιάξει είτε να μειώσει πάρα πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης.

Η Βόννη κέρδισε μέσα στα Λιόσια και απέκτησε σοβαρό προβάδισμα στον όμιλο κερδίζοντας και την Καρσίγιακα, αλλά μόνο τυχαία δεν είναι τα αποτελέσματα της. Για όποιον δεν το έχει αντιληφθεί, η Βόννη αυτήν την στιγμή είναι η πρώτη ομάδα στο Γερμανικό πρωτάθλημα με ρεκόρ 6-0, όπως και η Άλμπα Βερολίνου, όμως υπερισχύει σε ισοβαθμία και πάνω από την Μπάγερν. Εκτός όμως από την βαθμολογική της συγκομιδή, η Βόννη είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση φέτος, έχοντας και έναν παίκτη που κάνει εκπληκτική σεζόν, όπως ο Σορτς.

Η ΑΕΚ αν θέλει να διεκδικήσει την νίκη μέσα στην έδρα των Γερμανών θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στην άμυνα της, που είναι και το δυνατό της όπλο και δεν θα αφήσει τους παίκτες της Βόννης να βρουν ρυθμό στην επίθεση τους. Εκτός από τον Σορτς, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές, για αυτό η Ένωση θα πρέπει να κάνει ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι αν θέλει να καλύψει την εντός έδρας ήττα της.

Η Ένωση αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο 1-2 και μετά τον αυριανό αγώνα θα έχει 2 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της με την Καρσίγιακα και την Ρέτζιο Εμίλια. Πιθανή νίκη αύριο, θα την ξαναβάλει σε τροχιά πρόκρισης, ακόμα και της πρώτης θέσης, αλλά σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά. Η ΑΕΚ θα κυλίσει στο 1-3 και θα έχει ταβάνι τις 3 νίκες, που σημαίνει ότι δεν θα εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνη η συνέχεια στην διοργάνωση. Πιθανότατα, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι ισοβαθμίες και οι διαφορές πόντων, για αυτόν η ΑΕΚ πρέπει να είναι προετοιμασμένη για όλα.

Ένα καλό παιχνίδι και στις 2 μεριές του παρκέ, μπορεί να βάλει την ΑΕΚ δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X