Οι τιμές της φρίκης: Άραγε, Ελλάδα, έχει πιο κάτω;

Οι τιμές της φρίκης: Άραγε, Ελλάδα, έχει πιο κάτω;

Το βαρέλι της σήψης δεν έχει πάτο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο και τους παιδεραστές πελάτες του, την ίδια ώρα που ακόμα ένα σκάνδαλο σεξουαλικών και σωματικών κακοποιήσεων ανηλίκων στην «Κιβωτό του κόσμου» έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα.

Στη νέα κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα Ανηλίκων η 12χρονη αναγνώρισε και ανέφερε τα μικρά ονόματά των ανθρώπων που αποκάλυψε ότι πλήρωναν από 20 έως 25 ευρώ για να πάρουν μια φωτογραφία της με άσεμνο περιεχόμενο.

Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να μην υπάρχουν τρόποι να συνδεθούν με κατηγορίες για κακοποίηση οποιουδήποτε τύπου, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν κατηγορίες παιδεραστίας η ουσία όμως παραμένει πως ενήλικοι ζητούσαν και πλήρωναν για να αγοράσουν φωτογραφίες ανήλικου κοριτσιού, το οποίο μάλιστα είναι στην προεφηβεία.

Οι αποκαλύψεις για τους κακοποιητές, τον μαστροπό και τους παιδοβιαστές πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία σε κάθε νέα υπόθεση που αφορά ανήλικα θύματα. Το trafficking έχει απλωμένα τα πλοκάμια του παντού και οι ηλικίες των θυμάτων γίνονται όλο και μικρότερες.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X