Μουντιάλ: Αδιανόητες συνθήκες - 232 υπάλληλοι έμειναν 6 ώρες εκτός γηπέδου χωρίς φαγητό και νερό

Μουντιάλ: Αδιανόητες συνθήκες - 232 υπάλληλοι έμειναν 6 ώρες εκτός γηπέδου χωρίς φαγητό και νερό

Το Μουντιάλ στο Κατάρ συνεχίζει να προβληματίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο έφτασε, αλλά την ίδια ώρα συνεχίζουν να βγαίνουν στη δημοσιότητα διάφορες ειδήσεις που δεν τιμούν ιδιαίτερα τους διοργανωτές στο Κατάρ.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», 212 Ινδοί οι οποίοι αποτελούσαν προσωπικό εταιρείας catering και άλλες 20 γυναίκες που πουλάνε εμπορεύματα, έμειναν για έξι ώρες έξω από το γήπεδο «Al Bayt» που διεξάγεται το εναρκτήριο ματς ανάμεσα σε Κατάρ και Εκουαδόρ.

Συγκεκριμένα, τους είπε ο υπεύθυνος να μείνουν εκτός γηπέδου μέχρι να τους ειδοποιήσει, ενώ δεν τους έδωσαν ούτε νερό ούτε και φαγητό. Το θέμα είναι πως δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος κοντά τους για να τους εξυπηρετήσει και τελικά αφού πέρασαν έξι ώρες, οι εργαζόμενοι κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο για να κάνουν τη δουλειά τους.

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα με την Qatar Star Services για τη διάρκεια του τουρνουά, με την εταιρεία να απαιτεί να εργάζονται καθημερινά. Επιπλέον του μισθού τους παρέχεται διαμονή και ένα γεύμα την ημέρα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X