Μπερνάρντο Σίλβα: «Γεμάτος κίνητρα και συγκεντρωμένος ο Ρονάλντο»

Μπερνάρντο Σίλβα: «Γεμάτος κίνητρα και συγκεντρωμένος ο Ρονάλντο»
Photo Credits: INTIME

Ακόμη ένα μέλος της Πορτογαλίας αρνήθηκε πως η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επιφέρει ένταση στις τάξεις της Εθνικής.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε τις… βόμβες του με την περιβόητη συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, με τις δηλώσεις του να έχουν ήδη προκαλέσει αρκετό κρότο εντός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τους Φερνάντο Σάντος και Μπρούνο Φερνάντες πάντως, και ο Μπερνάρντο Σίλβα ξεκαθάρισε πως τα λεγόμενα του 37χρονου σταρ δεν έχουν αγγίξει την εθνική Πορτογαλίας, στην οποία σύμφωνα με τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι δεν υπάρχουν καθόλου προστριβές, παρά μόνο προσείλωση στον στόχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Οι ειδήσεις από την Αγγλία δεν έχουν να κάνουν με την εθνική Πορτογαλίας ούτε με εμένα, αφορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μόνο. Δεν είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμα και να ήμουν δεν θα απαντούσα”, είπε αρχικά ο Σίλβα.

«Βλέπω τον Ρονάλντο να είναι γεμάτος κίνητρα, γεμάτος συγκέντρωση, όπως όλοι μας. Είναι εδώ για να βοηθήσει τη χώρα μας και την εθνική μας ομάδα. Ακούγονται πολλά για αυτό το θέμα, έχουμε όμως ένα Μουντιάλ να παίξουμε”, προσέθεσε στη συνέχεια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X