Ομάδα έκπληξη από τον Πειραιά ενδιαφέρεται να… αγοράσει τον Μαντσίνι από τον Άρη

Ομάδα έκπληξη από τον Πειραιά ενδιαφέρεται να… αγοράσει τον Μαντσίνι από τον Άρη
Photo Credits: INTIME

Έκπληξη προκαλεί το όνομα της ομάδας που είναι, πάντως, από τον Πειραιά και ενδιαφέρεται να… αγοράσει τον Μαντσίνι από τον Άρη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδα έκπληξη από τον Πειραιά ενδιαφέρεται να… αγοράσει τον Μαντσίνι από τον Άρη!

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι… φευγάτος από τον Άηη μετά τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media για οφειλόμενα από τους «κίτρινους» και ομάδα έκπληξη από τον Πειραιά έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Όπως σωστά καταλάβατε, πρόκειται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» τσεκάρει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Ντάνιελ Μαντσίνι. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις, τόσο του Μίτσελ, όσο και των ανθρώπων που ασχολούνται με μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ, αναζητεί έναν εξτρέμ που να έχει τα χαρακτηριστικά του Μαντσίνι. Και για αυτόν τον λόγο έχουν καταλήξει ότι ο παίκτης του Άρη είναι μια περίπτωση που αξίζει να ασχοληθούν μαζί της.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Μαντσίνι είναι κανονικός εξτρέμ και έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι παίζει σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύουν ότι είναι πολύ καλός αθλητής, καλός τεχνίτης, εκρηκτικός με καλή δημιουργία, καλά τελειώματα. Εκτιμούν ότι είναι ένας ολοκληρωμένος εξτρέμ, από εκείνους που σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που έχει κατοχή της μπάλας στο 90% των αγώνων της, μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να παίξει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X