Προς τη Ράκοβ του Στράτου Σβάρνα ο Λεονάρντο Κούτρης

Προς τη Ράκοβ του Στράτου Σβάρνα ο Λεονάρντο Κούτρης

Συμπαίκτης με τον Στράτο Σβάρνα στη Ράκοβ ο Λεονάρντο Κούτρης;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο διεθνής ακραίος μπακ ετοιμάζεται να συνεχίσει για ακόμα μία φορά την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην πολωνική Ράκοβ.

Ήταν μία μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη και ενδεχομένως ο Κούρτης να κλείσει ως ελεύθερος στη Ράκοβ. Ο έμπειρος και διεθνής αριστερός μπακ θα βρει εκεί και άλλους Έλληνες. Φέτος ο Κούτρης είχε παίξει μόνο 1 ματς στην α’ ομάδα του Ολυμπιακού επί Κορμπεράν.

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρήκε τη Ράκοβ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Πολωνίας με 41 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές, εννέα περισσότερους από τη δεύτερη Λέγκια Βαρσοβίας του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, Καρλίτος. Στην πρωτοπόρο της Ekstraklasa αγωνίζονται οι διεθνείς Έλληνας Γιάννης Παπανικολάου και Στράτος Σβάρνας, ο οποίος είναι δανεικός από την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν αγοράς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X