Φερνάντες: «Είδαμε όσα συμβαίνουν στο Κατάρ, θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι για όλους»

Φερνάντες: «Περίμενα τον κόσμο πίσω στο γήπεδο για να κάνω χατ-τρικ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει πολλάκις επικριθεί για το ιστορικό καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις διακρίσεις σε βάρος της LGBTQ+ κοινότητας και τη μεταχείριση των μεταναστών εργαζομένων.

Ο Πορτογάλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Φούλαμ, επέκρινε τη χρονική στιγμή της διοργάνωσης και είπε ότι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να είναι για «όλους».

«Είδαμε όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες και για τους ανθρώπους που πέθαναν στην κατασκευή των γηπέδων. Δεν είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι για όλους και να συμμετέχουν όλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι για όλους. Δεν έχει σημασία ποιος. Τέτοια πράγματα νομίζω ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν ποτέ. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο – είναι ένα πάρτι για οπαδούς και παίκτες, μια χαρά να το παρακολουθούν – πρέπει να γίνει με καλύτερο τρόπο», ανέφερε ο πολύπειρος μέσος.

Ο Φερνάντες επαίνεσε επίσης τον 18χρονο αστέρα της Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 92ο λεπτό στο Craven Cottage χθες το βράδυ. «Ο Γκαρνάτσο έχει πολύ ταλέντο, είναι υπέροχο να δουλεύεις μαζί του. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μεγάλη επίδραση για εμάς. Είμαι χαρούμενος για αυτόν και γνωρίζουμε ότι μπορεί να μας βγάλει γκολ και ασίστ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X