Ολυμπιακός: Το μούδιασμα στην εξέδρα που κάνει «κρότο»

Ολυμπιακός: Το μούδιασμα στην εξέδρα που κάνει «κρότο»

Ούτε γιούχα, ούτε αποθέωση, ούτε «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», ούτε αποδοκιμασία σε αντίπαλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεχνητά η πόλωση, η ένταση, η οργή του κόσμου του Ολυμπιακού κρατήθηκε στα ύψη. Μέρες τώρα τους πιπιλίζουν το μυαλό πως ένα… αόρατο σύστημα κυνηγά την ομάδα τους. Η οποία τα κάνει όλα σωστά και απλά της στερούν όσα δικαιούται προφανώς.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βοήθησε. Υπήρξε ισοφάριση στο τέλος με πέναλτι. Τα υπόλοιπα ήταν απλά ιστορία, δόθηκε το έναυσμα. Η πραγματικότητα για κάθε Ολυμπιακό όμως, δεν κρύβεται. Αρνητικό ρεκόρ σε σεζόν χωρίς νίκη στην Ευρώπη. Αρνητικό ρεκόρ χωρίς νίκη σε μεγάλο ματς, ούτε καν κόντρα στον Άρη. Αρνητικό ρεκόρ χωρίς επικράτηση για 16ο ματς με ξένο διαιτητή.

Τελευταία εικόνα αυτή με την ΑΕΚ. Συσπείρωση στο κόκκινο, sold out, πάθος, ένταση, θέληση. Εντός έδρας ματς, οι Ολυμπιακοί περίμεναν… κατήφορο. Όπως έχουν συνηθίσει την ομάδα τους, να πιέζει τους αντιπάλους παίρνοντας ρυθμό απ’ την έδρα, γεμίζοντας ορμή. Αντ’ αυτού, η Ένωση έπιασε… απ’ το λαιμό την ομάδα τους.

Έφτασαν στο σημείο να φωνάζουν «πέστε κάτω» μετά από μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ κι ενώ παίχτης της βρέθηκε στο έδαφος μετά τη φάση. Η απόλυτη σύγχυση, που όμως γινόταν κατανοητό πως πρόκειται για σύγχυση. Για διαφοροποίηση όσων γνώριζαν μέχρι τώρα.

Η λήξη του ματς ήρθε με έξτρα καθυστερήσεις μερικών λεπτών απ’ όσα είχαν υποδειχθεί. Ένιωθαν όμως πως αυτό ευνοούσε την ΑΕΚ, αυτή ήταν στην επίθεση. Άκουσαν μετά το παιχνίδι δηλώσεις πως η ομάδα τους μπορούσε να νικήσει, τη στιγμή που είδαν κάτι εντελώς διαφορετικό στο ματς.

Κατάλαβαν όλοι πλέον. Η λήξη του ματς έφερε την απόλυτη αμηχανία στο «Καραϊσκάκης». Μούδιασμα. Ούτε γιούχα λόγω απογοήτευσης για τη μη νίκη, ούτε χειροκρότημα για την προσπάθεια. Ανακούφιση για την αποφυγή της ήττας, που όμως δε γινόταν να επιβραβευτεί. Ούτε σύνθημα «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», ούτε αντίδραση για διαιτησία και παιχνίδι αντιπάλων.

Οι Ολυμπιακοί κατάλαβαν. Αισθάνονται πλέον πως δεν έχει ελπίδα η ομάδα τους σε αυτή την μορφή της τουλάχιστον. «Άδειασαν», από ελπίδα, από οργή. Σα να πήραν απόφαση πως δεν έχει νόημα.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ λειτουργεί ως… χαστούκι αφύπνισης. Γιατί δε δίνει και πάτημα σε κανέναν να στηρίξει πάνω στην προπαγάνδα την παραπλάνηση του κόσμου. Ή έστω να θεωρεί πως αυτό θα πετύχει.

Φταίει η διαιτησία που ανακουφίστηκαν οι Ολυμπιακοί επειδή τελείωσε 0-0 εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ;

Φταίει ο Μπαλτάκος που τους πουλάνε ως επίτευγμα το γεγονός πως δεν έχασαν και διατήρησαν το αήττητο για αρκετά ματς, παρότι είναι αυτή στιγμή στο -12 και με ρεζιλίκι στην Ευρώπη;

Διαβάστε τη συνέχεια

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X