Πέδρι: «Δεν θα ήταν εύκολο να απορρίψω πρόταση της Ρεάλ»

Πέδρι: «Δεν θα ήταν εύκολο να απορρίψω πρόταση της Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Πέδρι αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί μια… ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δυο χρόνια πριν μετακομίσει στη Βαρκελώνη για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Icon» της εφημερίδας «AS», ο 19χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής μίλησε για την περίοδο που ήταν σε επαφές με τη «βασίλισσα», δυο χρόνια πριν τον κάνουν δικό τους οι Καταλανοί.

Τότε έπαιζε στη Λας Πάλμας και οι άνθρωποι της Καστίγια, της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ, τον «έκοψαν» μετά από δοκιμαστικά.

Έτσι, η πρόταση των Μαδριλένων δεν ήρθε ποτέ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος δηλώνει οπαδός των «μπλαουγκράνα» από μικρός.

«Πάντα το έλεγα, ήμουν Μπαρτσελόνα από μικρό παιδί. Στο Τεγέστε όπου μεγάλωσα, σχεδόν όλοι ήταν Ρεάλ Μαδρίτης, εμείς ήμασταν από τις λίγες εξαιρέσεις. Πιθανότατα θα είχα παίξει για τη Ρεάλ. Η φιλοδοξία μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θα ήταν δύσκολο να απέρριπτα τέτοια πρόταση σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου.

Το τρένο, όμως, πέρασε και δύο χρόνια αργότερα υπέγραψα στην ομάδα των ονείρων μου και της οικογένειάς μου, την ομάδα του πρώτου ποδοσφαιρικού μου ειδώλου, του Αντρές Ινιέστα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πέδρι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X