Μαρτίνς: «Μεγάλη τιμή να ενταχθώ στην Αλ Γκαράφα»

Μαρτίνς: «Μεγάλη τιμή να ενταχθώ στην Αλ Γκαράφα»
Photo Credits: INTIME

«Μεγάλη τιμή να ενταχθώ στην Αλ Γκαράφα», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εποχή Πέδρο Μαρτίνς στην Αλ Γκαράφα, όπου θα αποτελέσει τον διάδοχο του γνώριμου μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Αντρέα Στραματσόνι, άρχισε και επίσημα σήμερα (5/11).

Ο 52χρονος Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος ήταν χωρίς σύλλογο από τότε που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό στις αρχές Αυγούστου, παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου της ομάδας της Ντόχα, δηλώνοντας αποφασισμένος να την επαναφέρει σε τροχιά διακρίσεων.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ενταχθώ στην Αλ Γκαράφα για μιάμιση σεζόν. Σε μία ομάδα με μεγάλη Ιστορία. Υπόσχομαι ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες, στόχος μου είναι να δημιουργήσω αρμονία μεταξύ όλων για να αποκαταστήσω την ταυτότητα της ομάδας», είπε αρχικά ο Μαρτίνς, προσθέτοντας: «Ευχαριστώ την Εξοχότητά του Σεΐχη Γιασίμ μπιν Αλ Τανί για όλη τη φιλοξενία που έλαβα. Θα επιστρέψουμε ξανά στο βάθρο!».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X