Στο τέλος προδόθηκε η ΑΕΚ Β', έχασε με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στο τέλος προδόθηκε η ΑΕΚ Β', έχασε με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' διατηρούσε το μηδέν μέχρι τα τελευταία λεπτά αλλά προδόθηκε σε μια στατική φάση και έχασε από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ΑΕΚ Β’, η οποία έχασε με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, δεχόμενη το γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Προβλήματα στο κέντρο της άμυνας και στην επιθετική γραμμή παρουσίασε η Β’ ομάδα της Ένωσης, με τους μέσους να στέκονται καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Παρόλα αυτά, μέχρι και το 87ο λεπτό διατηρούσε με άνεση το 0-0, δεδομένου ότι αντιμετώπιζε μεγάλη δυσκολία στην δημιουργία φάσεων, αλλά σε μια στατική φάση, ο Ντομίνγκες σκόραρε άνετα για το 1-0 του Απόλλωνα που ήταν και το τελικό σκορ.

Πλέον, η ΑΕΚ Β’ αφήνει πίσω της το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη την επόμενη αγωνιστική.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Λούι (63′ Ερέρα), Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης (83′ Μωραΐτης), Παπαγεωργίου, Χαλίμι, Κοροβέσης (52΄ Εσπάνια), Κρητικός (63′ Λούσινγκερ), Σίγκνιεβιτς.

AEK B’: Χατζηεμμανουήλ, Τρούμπουλος, Κάτσικας, Παρράς (78′ Σταμούλης), Ραντόνια, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (84′ Πάπα), Γερολέμου, Γκαρσία (46′ λ.τρ. Σκόνδρας), Σπυριδάκης (78′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X