Επικίνδυνη έξοδος της ΑΕΚ που θέλει οπωσδήποτε νίκη κόντρα στο Λαύριο (19:15, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Επικίνδυνη έξοδος της ΑΕΚ που θέλει οπωσδήποτε νίκη κόντρα στο Λαύριο (19:15, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Λαύριο και θέλει επιστροφή στις νίκες

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας την ομάδα του Λαυρίου (19:15, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική της Basket League. Μετά την ήττα από τον Άρη στα Λιόσια και κυρίως την κακή εμφάνιση, η «Βασίλισσα» θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κλείσει την άσχημη παρένθεση των αγώνων με την Βόννη και τον Άρη.

Ο Ηλίας Καντζούρης και οι παίκτες του, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αυτήν την εβδομάδα που δεν υπήρχε Ευρωπαϊκή υποχρέωση, να καθαρίσουν το μυαλό τους και να δουλέψουν ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει σε αυτά που μας έδειξε ότι μπορεί να κάνει στους πρώτους αγώνες. Απέναντι της θα βρει μια ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (0-4), έχοντας όμως αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Ο κόουτς Σερέλης έχει φτιάξει και πάλι μια νεανική ομάδα, με ξένους μικρούς σε ηλικία που θέλουν να αναδειχθούν και είναι ικανή να κάνει «ζημιές» αν της το επιτρέψει ο αντίπαλος.

Η ΑΕΚ δεν θα έχει στην σύνθεση της τον Φλιώνη και τον Μαυροειδή που αναρρώνει ακόμα, όμως όλοι οι άλλοι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Η νίκη είναι απαραίτητη για να συνεχίσει η ομάδα να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις που άρεσαν στον κόσμο και έδωσαν ελπίδα για την φετινή χρονιά. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή για τα παράθυρα των εθνικών ομάδων.

Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης) και μαζί του, θα είναι ο επίσης διεθνής, Δημήτρης Ζαχαρής (Μαγνησίας) και ο Κώστας Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης).

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X