Να ξεκινήσει με το δεξί μία... ανάσα από τη γειτονιά της θέλει η ΑΕΚ Β' (13:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Να ξεκινήσει με το δεξί μία... ανάσα από τη γειτονιά της θέλει η  ΑΕΚ Β' (13:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Super League, εκεί όπου αντιμετωπίζει τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η… δράση ξεκινάει για την ΑΕΚ Β’ η οποία αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη (13:45, enwsi.gr LIVE, ΕΡΤ 3) τον Απόλλων Σμύρνης, για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μόλις υποβιβάστηκε από τα… σαλόνια της πρώτης κατηγορίας και γενικά είναι από τις… μπαρουτοκαπνισμένες της κατηγορίας και δεν σκοπεύει να μείνει και του χρόνου εκεί.

Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ Β’

Η ΑΕΚ Β’ με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στο τιμόνι, θέλει να παρουσιάσει μία εικόνα όπως πέρσι στον αγωνιστικό χώρο και να δείξει πως είναι υπολογίσιμη δύναμη στον θεσμό. Όσον αφορά στο ρόστερ, αρκετοί παίκτες αποχώρησαν λόγω και του ηλικιακού ορίου, όπως είναι οι: Ιατρούδης, Μπούσης, Γιούσης, Κορνέζος, Γκίνης, Μπάμπης, Γιαννούτσος, Αμούρ και Κώτσιος, ενώ από την ομάδα αποχώρησαν και οι Λάτσι και Μιτάι.

Αντίθετα αποκτήθηκαν οι Δημητρίου, Τρούμπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Σπυριδάκης, Ντάικο, Σκόνδρας, Λέλεκας, Χατζηκυριάκος και Νούλας. Τελευταία προσθήκη θα είναι ο Ανγκολέζος Ζίνι, ενώ πάντα υπολογίζεται και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς που πλέον είναι καλά.

Προβάδισμα στην εντεκάδα έχουν οι Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Τρούμπουλος, Κάτσικας, Παρράς, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Τζ. Γκαρσία, Μαχαίρας και Ε. Χριστόπουλος

Στο… στρατόπεδο του Απόλλωνα, ο Γιάννης Τάτσης δεν είχε απρόοπτα, ενώ ο Κρητικός έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κυανόλευκων», οι οποίοι αποσύρθηκαν ακολούθως σε ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσουν.

Αναλυτικά, οι 20άδα απαρτίζεται από τους: Σόρτσαν, Κότσαρη, Λούι, Οντόνε, Ντομίνκγες, Τσελεπίδη, Τσαμούρη, Πατάπη, Θεοχάρη, Λούσινγκερ, Εσπάνια, Κοροβέση, Κρητικό, Μωραΐτη, Παπαγεωργίου, Ράιτ, Σίγκνεβιτς, Τάμπα, Χαλίμι, Ερέρα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός έμεινε ο τιμωρημένος, μετά από την αποβολή του στο Κύπελλο, Φατιόν…

Διαιτητής ορίστηκε η κα Αντωνίου (Αθηνών). Βοηθοί οι Αραβίδης, Τσολακίδης (Αθηνών). 4ος ο Ρεντίφης (Αν. Αττικής).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X