«Χάλασαν» και στον Ολυμπιακό - Έσπασε το σερί της... λατέρνας, ούτε κουβέντα για τη διαιτησία μετά το φιάσκο με τη Ναντ

«Χάλασαν» και στον Ολυμπιακό - Έσπασε το σερί της... λατέρνας, ούτε κουβέντα για τη διαιτησία μετά το φιάσκο με τη Ναντ

Πάει, χάλασαν και στον Ολυμπιακό. Έσπασε το σερί της... λατέρνας, ούτε κουβέντα για τη διαιτησία μετά το νέο φιάσκο με τη Ναντ (2-0).

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει, χάλασαν και στον Ολυμπιακό. Έσπασε το σερί της… λατέρνας, ούτε κουβέντα για τη διαιτησία μετά το νέο φιάσκο με τη Ναντ (2-0).

Έσπασε το σερί της… λατέρνας στον Ολυμπιακό, καθώς δεν υπήρξε ούτε κουβέντα για τη διαιτησία μετά το νέο φιάσκο με τη Ναντ (2-0) μέσα στο Καραϊσκάκη.

Μετά το τέλος του ματς με τη Ναντ, ο Ολυμπιακός έχασε, αλλά δεν μίλησε για διαιτησία. Ναι, πιστέψτε το… Δεν έγινε αυτό που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό. Αυτή η κλάψα για τα σφυρίγματα του διαιτητή.

Θυμάστε τι έγινε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις μεγάλες ατάκες Παπασταθόπουλου μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε, αλλά έλεγε για πέναλτι και άλλα; Ή μήπως να ξεχάσουμε τη «Μάρθα κλάψα» μετά το 1-1 στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X