ΑΕΚ: Ο διευθυντής της Λάτσιο φτιάχνει... φάκελο για τον Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Ο διευθυντής της Λάτσιο φτιάχνει... φάκελο για τον Λιβάι Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Η Λάτσιο με τον Ίγκλι Τάρε συγκεντρώνει πληροφορίες και φτιάχνει φάκελο για τον σταρ και πρώτο σκόρερ της φετινής ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λάτσιο συγκεντρώνει πληροφορίες για τον Λιβάι Γκαρσία με τον Ίγκλι Τάρε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, οι Ρωμαίοι φτιάχνουν φάκελο για τον στράικερ της ΑΕΚ, ο οποίος μετά την απόφαση του Ματίας Αλμέιδα να προωθηθεί σε θέση φορ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με 6 γκολ σε 10 ματς πρωταθλήματος. Έτσι οι «λατσιάλι» παρακολουθούν την εξέλιξη του παίκτη από το Τρινιτάντ και Τομπάγκο και δεν αποκλείεται να κινηθούν.

Μάλιστα, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι Ιταλοί, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Ρώμης, Ίγκλι Τάρε βρέθηκε την Κυριακή στην Ελλάδα και είδε τον παίκτη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-0), όπου ο Λιβάι βρήκε δίχτυα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα επισημαίνονται στα ρεπορτάζ, οι Ρωμαίοι δεν αποκλείεται να κινηθούν δυναμικά για τον Λιβάι, όταν και εφόσον ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Επίσης όπως αναφέρουν οι Ιταλοί στην Ελλάδα ήρθε και ο αθλητικός διευθυντής της Τζένοα, Οτολίνι για να δει τον Λιβάι. Βέβαια, η Τζένοα θα πρέπει να κάνει υπέρβαση οικονομικά, αν επιδιώξει να κινηθεί για τον παίκτη. Γνωστό, άλλωστε, είναι πως η ΑΕΚ δεν λέει «όχι» σε μία πρόταση με οκτώ ψηφία.

Πηγή: sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X