Η ΑΕΚ έκανε τη μεγάλη Μίλαν να τα... χάσει - Το απίστευτο με τα δύο ματς σε ίδια ημερομηνία (VIDEO)

Η ΑΕΚ έκανε τη μεγάλη Μίλαν να τα... χάσει - Το απίστευτο με τα δύο ματς σε ίδια ημερομηνία (VIDEO)

Οι δύο αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Μίλαν στις 2 Νοεμβρίου με διαφορά 3.999 ημερών, είναι από αυτές που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός, ότι η ΑΕΚ έχει πάρει τον… αέρα της Μίλαν. Στην ιστορία των αναμετρήσεων της Ενωσης με την τεράστια ιταλική ομάδα, υπάρχει βέβαια σε πρώτη γραμμή η επική νίκη με 1-0 το 2006, χάρη στο γκολ φάουλ του Ζούλιο Σέζαρ.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική φορά που η Ενωση έβαλε δύσκολα στους Ιταλούς και τους έκανε να τα… χάσουν. Υπάρχει μάλιστα η απίστευτη ιστορική συγκυρία, όπου η ΑΕΚ έχει παίξει αντίπαλος με τη Μίλαν στις 2 Νοεμβρίου, σε δυο διαφορετικές στιγμές με διαφορά 3.999 ημερών!

Βέβαια, αυτό που μένει κυρίαρχο στο μυαλό είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του 1994, όταν η τότε πρωταθλήτρια Ευρώπης απάντησε με δύο γκολ του Κριστιάν Πανούτσι στο γκολ του Τόνι Σαβέβσκι και νίκησε με 2-1.

Η Μίλαν, τιμωρημένη με αφαίρεση δύο βαθμών και… εξόριστη στην Τεργέστη λόγω επεισοδίων στο ματς με την Καζίνο Σάλτσμπουργκ, βρέθηκε μπροστά σε μια ήττα-καταδίκη που ταυτόχρονα θα έφερνε την ΑΕΚ αγκαλιά με την πρόκριση, αλλά στο τέλος επιβίωσε.

Πολλά χρόνια μετά, ξανά στις 2 Νοεμβρίου αλλά του 2017 πλέον, οι δύο ομάδες έφεραν στο ΟΑΚΑ το δεύτερο 0-0 μέσα σε 15 μέρες, μετά από αυτό στο Σαν Σίρο, για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο τέλος προκρίθηκαν και οι δύο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X