Μπάγερν Μονάχου: Έκανε 6/6 στον «όμιλο του θανάτου» κι έγραψε ιστορία

Μπάγερν Μονάχου: Έκανε 6/6 στον «όμιλο του θανάτου» κι έγραψε ιστορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου δεν βρήκε αντίσταση ούτε απέναντι σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα, τις νίκησε αμφότερες χωρίς να δεχθεί γκολ εντός-εκτός έδρας και έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Champions League που πετυχαίνει το απόλυτο στον όμιλο για τρίτη φορά.

Από την ημέρα της κλήρωσης, όλοι έκαναν λόγο πως ο τρίτος όμιλος είναι ο «όμιλος του θανάτου». Και δεν είχαν άδικο, αφού μιλούσαμε για τρεις ομάδες με συνολικά 14 κατακτήσεις στο ενεργητικό τους. Εκτός, όμως, του ότι οι δύο πρώτες θέσεις κρίθηκαν από την 5η αγωνιστική και η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που έχασε το «τρένο» της πρόκρισης, η Μπάγερν απέδειξε πως δεν ήταν τόσο αμφίρροπος όσο θα περίμενε κανείς.

Οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν τη φάση των ομίλων με το 6/6, νίκησαν για δεύτερη φορά την Ίντερ (2-0), κράτησαν καθαρό παθητικό σε τέσσερα ματς απέναντι στους Νερατζούρι και τους Μπλαουγκράνα (δέχθηκαν μόλις δύο γκολ από την Πλζεν) και έγραψαν ιστορία.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που το πετυχαίνει και μάλιστα στις τελευταίες τέσσερις σεζόν (2019/20, 2021/22 οι προηγούμενες), γεγονός που αποτελεί all-time ρεκόρ, αφού μέχρι πρότινος συγκατοικούσε στην κορυφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης που το είχε πετύχει επίσης δύο φορές.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X