Νίκη και για τα 40 χρόνια της Original 21!

Νίκη και για τα 40 χρόνια της Original 21!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, δεν ξέχνα εκείνους που δεν έπαψαν να ακολουθούν την ΑΕΚ πιστά σε όλα τα γήπεδα της γης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτάσαμε λοιπόν και στο πρώτο μεγάλο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ντέρμπι δεν είναι, δεν ήταν ποτέ. Αλλά είναι ένα μεγάλο ματς. Είναι το βράδυ που δεν μπορείς να πεις πολλά λόγια και που απλά περιμένεις να ξημερώσει για να απολαύσεις την ΑΕΚ και όλα τα γύρω-γύρω που αφορούν σε ένα παιχνίδι στη γειτονιά της, από νωρίς το πρωί.

Νομίζω άλλωστε, πως ότι είχαμε να πούμε για το ματς, το έχουμε κάνει μέσα στην εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι πέρα από τη δυναμική της έδρας της, η ΑΕΚ έχει και μία ομάδα αλλά και έναν προπονητή που μας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Και ειδικά το τελευταίο, δηλαδή τον προπονητή, δεν τον είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα – μεταξύ πολλών άλλων λόγων – να έχει αλλοιωθεί και η πρόσφατη παράδοση στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή το βράδυ όμως, απέναντι από τον Λουτσέσκου, που όσο γραφικός κι αν είναι, δεν παύει να είναι και ένας έξυπνος προπονητής, θα κάθεται ο Ματίας Αλμέιδα.

Μόνο η νίκη για την ΑΕΚ

Το μόνο που επί της ουσίας αξίζει να επαναλάβουμε αυτή τη στιγμή, έχει να κάνει με την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν και οι 32.000 «Ενωσίτες» που θα βρεθούν στις κερκίδες της «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ Opap Arena». Η ατμόσφαιρα θα είναι κολασμένη, χωρίς καπνογόνα και χωρίς να απαντήσει κανείς στις προκλήσεις του Ρουμάνου τεχνικού ή οποιουδήποτε άλλου από τον ΠΑΟΚ.

Σκοπός όλων μας είναι να πάρει η ΑΕΚ τη μεγάλη νίκη. Τίποτε άλλο. Και θα την πάρει. Θα την πάρει και για τα 40 χρόνια της Original 21 και για τον Αρχηγό της. Θα την πάρει δηλαδή και για όλους εκείνους που δεν έπαψαν ποτέ να την ακολουθούν πιστά σε όλα τα γήπεδα της γης.

Και κάτι τελευταίο. Καταλαβαίνω ότι η μέρα επιτάσσει να είμαστε όλοι από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κι εγώ το ίδιο θα κάνω. Όποιος θεωρεί ωστόσο ότι μπορεί να προλάβει, αξίζει να βρεθεί και στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, προκειμένου να στηρίξει την ομάδα χάντμπολ στο πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι για φέτος. Κι ας φύγει και λίγο πριν το τέλος, εφόσον ανησυχεί για την κίνηση προς τη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα προλάβουμε!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X