Λίβερπουλ: Επιστρέφει με Λιντς ο Τιάγκο

Πλήγμα για την Λίβερπουλ: Ο Τιάγκο μένει εκτός για έξι εβδομάδες

Ο Τιάγκο πρόκειται να επιστρέψει στην αποστολή της Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιάγκο έχασε τους δύο τελευταίους αγώνες της Λίβερπουλ λόγω μόλυνσης στο αυτί, αλλά συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση τις τελευταίες μέρες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ περιμένει τον αρχηγό Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει στην νίκη επί του Άγιαξ μεσοβδόμαδα στο Champions League έπειτα από ένα χτύπημα στο γόνατο.

Ο Γερμανός είπε: «Ο Τιάγκο επέστρεψε. Με τον Χέντο, (Χέντερσον) πρέπει να περιμένουμε λίγο. Ήταν λίγο δύσκαμπτος χθες και μόλις έκανε θεραπεία. Θα περίμενα να είναι καλά».

Ο Ναμπί Κεϊτά δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει καθώς συνεχίζει να ενισχύει τα επίπεδα φυσικής του κατάστασης στο προπονητικό πεδίο μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε δε, ότι δεν υπάρχει ρήτρα διακοπής στον δανεισμό του Αρτούρ από τη Γιουβέντους τον Ιανουάριο. Ο Βραζιλιάνος διεθνής, ο οποίος έχει παίξει μόλις 13 λεπτά για την Λίβερπουλ μέχρι στιγμής, αναρρώνει αυτή τη στιγμή ύστερα από την χειρουργική επέμβαση στον μηρό του και δεν αναμένεται να είναι στην διάθεση του Κλοπ μέχρι τον Φεβρουάριο. Ο Γερμανός τεχνικός εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα παίξει ρόλο για τους Κυπελλούχους Αγγλίας στους τελευταίους μήνες της σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X