ΑΕΚ: ΠΡΟΣΟΧΗ από όλους κόντρα σε ΠΑΟΚ - Καθυστέρηση έναρξης ή διακοπή αγώνα σημαίνει τιμωρία έδρας!

ΑΕΚ: ΠΡΟΣΟΧΗ από όλους κόντρα σε ΠΑΟΚ - Καθυστέρηση έναρξης ή διακοπή αγώνα σημαίνει τιμωρία έδρας!
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να προσέξει πολύ στο ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καμπανάκι» στον κόσμο της έχει χτυπήσει η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η εικόνα του κόσμου της Ένωσης στα παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν υποδειγματική καθώς δεν υπήρχαν ούτε κροτίδες, ούτε καπνογόνα ούτε τίποτα που μπορεί να φέρει τιμωρία έδρας για τον Δικέφαλο.

Η ΑΕΚ τιμηρώθηκε με πρόστιμο για τα καπνογόνα που άναψαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Ωστόσο όπως έγινε και στην προηγούμενη κλήση της Ένωση, έτσι και σε αυτή η δίωξη ήταν και βάσει άρθρου που προβλέπει ποινή αποκλεισμού έδρας. Για να καταρριφθεί αυτός ο ισχυρισμός χρειάστηκε υπόμνημα από πλευράς Δικεφάλου, το οποίο και έγινε γνωστό.

Έτσι, δεν πρέπει να υπάρχει η αίσθηση πως επιτεύχθηκε ο στόχος και φτάσαμε στον ΠΑΟΚ χωρίς τιμωρία οπότε μπορούμε να «χαλαρώσουμε». Είναι δεδομένο πως τόσο για καθυστέρηση έναρξης όσο και για διακοπή λόγω καπνογόνων, θα επέλθει τιμωρία έδρας στους κιτρινόμαυρους. Στόχος είναι φυσικά να μην χαθεί κανένα παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Με την κλήση για την Λιβαδειά η ΑΕΚ έγινε υπότροπη και θα πρέπει να υπάρχει προσοχή από όλους την Κυριακή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως λόγω παρατηρητή Περράκη, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου τα καπνογόνα εμπόδιζαν την ορατότητα. Οι κλήσεις σε βάρος της ΑΕΚ όμως είναι σε συγκεκριμένο μοτίβο…

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X