Πέντε γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη! (VIDEO)

Πέντε γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η… κατάρα των καθυστερήσεων χτύπησε ξανά για τον Ολυμπιακό, που για πέμπτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του δέχτηκε γκολ μετά το 90′ και το… έκτο που σημειώθηκε σε άλλο παιχνίδι, τον υποχρέωσε τελικά σε έναν δραματικό αποκλεισμό!

Για σχεδόν 93 λεπτά οι Ερυθρόλευκοι κρατούσαν στα χέρια τους ένα μεγάλο διπλό χθες (27/10) βράδυ στη Γερμανία, με το τέρμα του Ελ Αραμπί από το 17′ να τους βάζει μπροστά στο σκορ, κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες τους για την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League.

Τελικά, όχι μόνο το τρίποντο δεν ήρθε απέναντι στη Φράιμπουργκ (1-1), μένοντας για 14ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη στην Ευρώπη, αλλά συνέβη και το ακόμη πιο εφιαλτικό. Σχεδόν ενάμιση λεπτό μετά την κεφαλιά του Κίμπλερ που “νίκησε” τον… αλύγιστο μέχρι εκείνη τη στιγμή Πασχαλάκη, έκανε το 2-1 και η Ναντ στο 94′, για να ολοκληρωθεί και τυπικά το φετινό ευρωπαϊκό “ναυάγιο” των Πειραιωτών, που έμειναν οριστικά 4οι στον όμιλό τους.

Σύμπτωση ή όχι, αν υπάρχουν τέτοιες στο ποδόσφαιρο, ωστόσο αυτό που συνέβη φέτος στους Ερυθρόλευκους, πιθανότατα να μην έχει προηγούμενο, καθώς ήταν το πέμπτο ευρωπαϊκό παιχνίδι τους που δέχονται γκολ στις καθυστερήσεις και δεν καταφέρνουν να κερδίσουν, σε σύνολο 11 αγώνων! Υπήρξε μάλιστα κι ένα έκτο χθες βράδυ, που ήταν το… φαρμακερό, αν και όχι σε δικό τους παιχνίδι.

Το… μαρτύριο ξεκίνησε από το πρώτο κιόλας που έδωσαν στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα, για τον 2ο προκριματικό του Champions League. Μπορεί στη ρεβάνς να διασύρθηκαν με 4-0 στο Φάληρο, ωστόσο είχαν χάσει προηγουμένως την ευκαιρία να φύγουν με το διπλό, καθώς προηγήθηκαν με τον Ζινκερνάγκελ και δέχτηκαν στο 92′ την ισοφάριση με απίθανο τρόπο.

Διαβάστε τη συνέχεια

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X