Ο Αλμέιδα δούλεψε με τον Σιντιμπέ αριστερά, με το βλέμμα στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Ο Αλμέιδα δούλεψε με τον Σιντιμπέ αριστερά, με το βλέμμα στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε πολύ στη σημερινή προπόνηση με τον Σιντιμπέ στο αριστερό άκρο, ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εσχάν Χατζισαφί στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα έκανε αρκετό τρέξιμο, ακούμπησε και λίγο μπάλα. Αλλά μέχρις εκεί. Όσο για τον Μιλάν Μοχαμάντι, στο ατομικό ελαφρύ πρόγραμμα που ακολούθησε, δεν είχε καθόλου μπάλα. Ως εκ τούτου, ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να φτιάξει το πλάνο του για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, βασιζόμενος στους δυο Ιρανούς για το αριστερό άκρο της άμυνας. Έστω και αν αμφότεροι θα το… παλέψουν.

Ήδη από τη σημερινή προπόνηση ο Αλμέιδα άρχισε να εξετάζει αλλά και να δουλεύει εναλλακτικές λύσεις. Όπου εναλλακτικές λύσεις, βάλτε τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Την επιλογή δηλαδή που έκανε ο Αργεντινός τεχνικός για την θέση του αριστερού μπακ και στο ματς της προηγούμενης Δευτέρας στην Λιβαδειά. Και ουδείς μπορεί να πει ότι ο Γάλλος μπακ δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του ρόλου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εξάλλου είναι θέση που την γνωρίζει.

Προφανώς και στη σημερινή προπόνηση ο Αλμέιδα δεν επρόκειτο να δουλέψει τακτική ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε ήταν η πρώτη μετά το ρεπό της Τρίτης. Όμως σ’ όλες τις ασκήσεις που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ, ο Σιντιμπέ έπαιρνε θέση στην αριστερή, όχι στην δεξιά πλευρά του γηπέδου. Μάλιστα το γεγονός πως ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε σήμερα με το… βλέμμα στο παιχνίδι της Κυριακής, φάνηκε και από την τελευταία άσκηση.

Ο Αλμέιδα δούλεψε σε ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα άκρα. Και από την αριστερή πλευρά τοποθέτηση τον Σιντιμπέ, ενώ από την δεξιά πτέρυγα ήταν ο Λάζαρος Ρότα. Φυσικά και υπάρχουν ακόμα τρεις προπονήσεις μέχρι και το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο φαίνεται πως ο Σιντιμπέ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στο μυαλό του Αλμέιδα για να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X