Σιμεόνε: «Συνηθισμένοι να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

Σιμεόνε: «Συνηθισμένοι να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»
Photo Credits: INTIME

Ο Σιμεόνε μίλησε για τη «μάχη» της Ατλέτικο Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναγκασμένη να κερδίσει αύριο (26/10) τη Λεβερκούζεν για να ελπίζει να παραμείνει στην κούρσα για τα νοκ άουτ του Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ντιέγκο Σιμεόνε, είπε τα εξής:

«Οι παίκτες είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αγώνες. Δεν είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που βιώνουμε συνέχεια στη La Liga ή την Ευρώπη. Έχουμε πάντα την υποχρέωση να κερδίζουμε. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Επομένως, ό,τι και να συμβεί στο παιχνίδι πριν, δεν θα αλλάξει αυτό που έχουμε ήδη στο μυαλό μας για το παιχνίδι μας. Νιώθω ότι η ομάδα προοδεύει. Μου αρέσει. Ελπίζω να το δείξουμε αύριο».

Για τον προπονητή της Μπάγερ, τον Ισπανό Τσάμπι Αλόνσο, ο Σιμεόνε τόνισε: «Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης. Δουλεύει με πολύ ενθουσιασμό και αφοσίωση. Ξέρει πολύ καθαρά πώς θέλει να παίζει η ομάδα του».

«Είναι ένας τελικός. Ένα πολύ σημαντικό ματς. Ξέρουμε ότι όταν πρέπει να ζοριστούμε, όλοι είναι πιο συγκεντρωμένοι, όλοι δίνουν τα πάντα. Ελπίζω να πάει καλά», πρόσθεσε ο Γιανίκ Καράσκο στη συνέντευξη Τύπου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X