Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη κόντρα στον Άρη

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη κόντρα στον Άρη
Photo Credits: INTIME

Με μόνη απώλεια τον Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μόνη απώλεια τον Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή (23/10-19:30) έχοντας ως μόνη απώλεια τον Κουρμπέλη.

Όλοι οι τραυματίες από τον αγώνα της Λαμίας μπήκαν κανονικά στην αποστολή, πλην του Τρουιγιέ που θα μείνει για καιρό εκτός, για τον αγώνα κόντρα στους «κιτρίνους», με τον Αϊτόρ που μπήκε την Παρασκευή (21/10) τελευταίος στις προπονήσεις, να είναι κι εκείνος απόλυτα έτοιμος, όπως αναμενόταν.

Μόνη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που συνέχισε σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα. Θεραπεία ακολούθησε ο Τρουιγιέ. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Σαβιέρ, Καμπετσής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X