Πετί για Ρονάλντο: «Δεν τον θέλουν στα αποδυτήρια γιατί μολύνει τους πάντες»

Πετί για Ρονάλντο: «Δεν τον θέλουν στα αποδυτήρια γιατί μολύνει τους πάντες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε ο Εμμανουέλ Πετί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, τόνισε πως η συμπεριφορά του Πορτογάλου στη Δύση της καριέρας του δεν είναι η πρέπουσα.

«Είναι ένας θρύλος του αθλήματος, θα αφήσει το στίγμα σε πολλές ακόμη γενιές. Αλλά αυτό το τέλος της καριέρας του δεν τον τιμά. Όταν κοιτάξετε πίσω και αναλύσετε την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα δείτε πώς η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Κουράζει τους πάντες: τους οπαδούς, τους συμπαίκτες του… Δεν τον θέλουν πλέον στα αποδυτήρια γιατί μολύνει τους πάντες.

Έχει κάνει μία εξαιρετική καριέρα, συμφωνούμε, αλλά είναι τόσο εγωιστής»! ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «όσο για το χθεσινό μήνυμά του… Δεν σου αρέσει αυτό που συμβαίνει με τον σύλλογό σου, δεν αντέχεις άλλο τον προπονητή σου τον Τεν Χαγκ, νιώθεις ότι δεν σε σέβονται για ό,τι έκανες, αλλά πλέον δεν έχεις στάτους! Δεν είσαι πια ο ίδιος παίκτης, υποβιβάστηκες, βρίσκεσαι σε ύφεση, αλλά δεν το δέχεσαι γιατί ο εγωισμός σου είναι τόσο μεγάλος…», ανέφερε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X