Στάικος για την ΑΕΚ: «Είναι ίσως από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ελλάδα»

Στάικος για την ΑΕΚ: «Είναι ίσως από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

«Η ΑΕΚ είναι ίσως από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ελλάδα», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγκώμια από τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάση Στάικο για την ΑΕΚ. «Είναι ίσως από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ελλάδα», είπε ο τεχνικός των Ηπειρωτών.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΣ είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου, έχοντας αλλαγές στη σύνθεσή μας, λόγω του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ είναι ίσως από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ελλάδα και στο γήπεδό της δείχνει άλλη αίσθηση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να ανεβάσουμε τις γραμμές μας. Η ΑΕΚ ήταν πιο πιεστική και με περισσότερες ευκαιρίες. Κρατάμε το 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε φάσεις, είχαμε κατοχή και βάλαμε δύσκολα στην ΑΕΚ. Μετά το πέναλτι έπεσε ο ρυθμός μας, η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες και ο Αθανασίου ήταν σε ετοιμότητα. Τα παιδιά διεκδίκησαν την πρόκριση μέχρι το 70ο λεπτό. Το μυαλό μας είναι στο ματς με τον Ιωνικό».

Για τον τραυματισμό του Πριόρ; «Έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Είναι τραυματίας και ο άλλος τερματοφύλακάς μας ο Σούλης. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες».

Για την εμφάνιση του Αθανασίου κι αν τον προβληματίζει ότι η μοναδική τελική ήταν στο 2ο λεπτό; «Για τον Αθανασίου είχε κάποιες άτυχες στιγμές στη Λεωφόρο. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Στάθηκε καλά και το κρατάμε ως θετικό. Είχαμε αρκετή παρουσία σε αυτό το 20λεπτο. Θα μπορούσε να μας φέρει την ισοφάριση. Υπήρχαν στιγμές με τον Ροσέρο ή τον Λώλη που έγιναν προϋποθέσεις, αν και δεν βγήκαν φάσεις. Με μία ΑΕΚ όμως που ήταν πιεστική δεν ήταν εύκολο να κάνεις πολλές τελικές».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X