Κυκλοφόρησε φωτογραφία με τον Μίχο να βιάζει το 12χρονο: Την είδε ο Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 (VIDEO)

Κυκλοφόρησε φωτογραφία με τον Μίχο να βιάζει το 12χρονο: Την είδε ο Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 (VIDEO)

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό του ο Λιάγκας για το σοκαριστικό υλικό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού με τον Γιώργο Λιάγκα να μην κρύβει τον θυμό του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ένα 12χρονο κορίτσι βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση αφού έκλεισαν μαζί του ραντεβού μέσα από εφαρμογή.

Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην υπόθεση. Ο παρουσιαστής κοίταξε μία στιγμή το κινητό του και αποκάλυψε ότι κυκλοφορεί φωτογραφία του Ηλία Μίχου να προχωρά σε ασελγείς πράξεις με το κορίτσι.

Ο 53χρονος έχει προφυλακιστεί για βιασμό και μαστροπεία.

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.

Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια…

Και βγήκε χθες και είπε μέσα από τη φυλακή ότι δεν «φταίω, τη βρήκα έτοιμη». Και έτσι να ήταν, οι φωτογραφίες που τώρα είδα, με έχουν σοκάρει, με έχουν παγώσει. Και το ξαναλέω, στις φωτογραφίες αυτές έχει βγάλει και το πρόσωπό του. Είναι φωτογραφίες που φαίνεται και ο ίδιος. Ενώ το πρωί σας είπα ότι δεν φαινόταν, έτσι είχα πληροφόρηση. Τώρα τις είδα. Σε κάποιες δεν φαίνεται, σε κάποιες είναι που τραβάει το κοριτσάκι φωτογραφία, συμμετέχει το κοριτσάκι, πώς… Δεν μπορώ να καταλάβω… Πώς, πώς, πώς; Με το 11χρονο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X