Κατεδαφίζεται το γήπεδο της τραγωδίας στην Ινδονησία

Κατεδαφίζεται το γήπεδο της τραγωδίας στην Ινδονησία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στάδιο Καντζουραχάν συνέβη πριν λίγες εβδομάδες μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές τραγωδίες στον κόσμο, καθώς μετά τον αγώνα ανάμεσα στην Αρέμα και την Περσεμπάγια, σημειώθηκαν επεισόδια και πάνω από 100 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζόκο Βιντόντο προχώρησε σε μία σημαντική απόφαση, καθώς θεώρησε ότι μετά από αυτό το θλιβερό γεγονός, το στάδιο πρέπει να κατεδαφιστεί.

Θυμίζουμε ότι τα σοκαριστικά και σκληρά επεισόδια έλαβαν χώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν 3.000 φίλαθλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και η αστυνομία προέβη σε χρήση βίας και δακρυγόνων κάτι που δυναμίτισε ακόμη περισσότερο το εκρηκτικό κλίμα.

Οπαδοί λιποθύμησαν, τα επεισόδια συνεχίστηκαν, δύο αστυνομικά οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες και ο τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος εκατοντάδων ανθρώπων.

Το πρωτάθλημα της χώρας ανεστάλη για μια εβδομάδα, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα για τα αίτια του συμβάντος.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο, επισκέφτηκε την Ινδονησία και δεσμεύτηκε ότι η FIFA θα βοηθήσει για τη βελτίωση των υποδομών της χώρας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X