Κόντε: «Ο Ριτσάρλισον θα είναι στο Μουντιάλ, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός»

Κόντε: «Ο Ριτσάρλισον θα είναι στο Μουντιάλ, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντόνιο Κόντε εμφανίστηκε καθησυχαστικός αναφορικά με τον τραυματισμό του Ριτσάρλισον, σημειώνοντας ότι δεν θα χάσει το Μουντιάλ.

«O τραυματισμός του Ριτσάρλισον στη γάμπα δεν είναι τόσο σοβαρός όσο πιστεύαμε αρχικά και θα είναι εγκαίρως έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο» δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ.

«Ο παίκτης δεν κινδυνεύει να μην παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός. Είμαι χαρούμενος για τον παίκτη» είπε ο Ιταλός τεχνικός στους δημοσιογράφους, ενόψει του αυριανού (19/10) αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Θα κάνει μαγνητική τομογραφία και μετά θα δούμε πόσο καιρό χρειάζεται να αναρρώσει. Σίγουρα, όμως, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι διαθέσιμος. Ελπίζω να παίξει άλλα παιχνίδια μαζί μας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο» πρόσθεσε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X