Η Νάπολι «τρελαίνει» την Ιταλία

Η Νάπολι «τρελαίνει» την Ιταλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προέλαση της Νάπολι, εντός και εκτός ιταλικών συνόρων, συνοδεύεται με εντυπωσιακούς αριθμούς, αφού στην Serie A, μετά από 10 αγωνιστικές, βρίσκεται μόνη -και αήττητη- στην πρώτη θέση με 26 βαθμούς.

Η Νάπολι έφτασε τις 10 σερί νίκες μεταξύ πρωταθλήματος και Ευρώπης, κάτι που καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει καταφέρει μέσα στη σεζόν, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να γράφει την καλύτερη πορεία της τα τελευταία χρόνια.

Η Νάπολι είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, όπως επίσης οι Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα, οι μόνες άλλες τρεις ομάδες των 5 κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που δεν έχουν υποστεί ακόμη ήττα.

«Άσος» στο μανίκι του προπονητή της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, είναι τα «στημένα». Η Νάπολι εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις εκτελέσεις κόρνερ.

Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί επτά γκολ μετά από εκτελέσεις κόρνερ, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X