Χαμός στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με εμετικά συνθήματα των φιλοξενούμενων - Τι απάντησαν οι «κόκκινοι»

Χαμός στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με εμετικά συνθήματα των φιλοξενούμενων - Τι απάντησαν οι «κόκκινοι»
Photo Credits: INTIME

Χαμός στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με εμετικά συνθήματα των φιλοξενούμενων.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με εμετικά συνθήματα των φιλοξενούμενων.

Μπορεί πολλές φορές να έχουμε θαυμάσει την ατμόσφαιρα στα αγγλικά γήπεδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και εκεί δεν υπάρχουν ανεγκέφαλοι.

Χαρακτηριστικά είναι όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι τα οποία ανάγκασαν τη διοίκηση των «κόκκινων» να πάρει επίσημα θέση

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οπαδοί των φιλοξενούμενων φώναξαν εμετικά συνθήματα για τις τραγωδίες στο «Χίλμπορο» και το «Χέιζελ», ενώ κάποιοι από αυτούς τα έγραψαν και στους τοίχους του «Άνφιλντ».

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση των «κόκκινων» σε ανακοίνωσή της τόνισε:

“Είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι ακούγοντας αηδιαστικά συνθήματα που σχετίζονται με ποδοσφαιρικές τραγωδίες από το τμήμα που βρίσκονταν οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι στο σημερινό παιχνίδι στο Άνφιλντ. Η εξέδρα στο τμήμα των φιλοξενούμενων βανδαλίστηκε με τον ίδιο τρόπο από graffiti ίδιου περιεχομένου.

Γνωρίζουμε την επίπτωση που έχουν τέτοιες ενέργειες στις οικογένειες, του επιζώντες και όλους όσους σχετίζονται με τέτοιες τραγωδίες. Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες Αρχές και θα δουλέψουμε μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι με σκοπό να διαβεβαιώσουμε ότι τέτοια συνθήματα θα αποβληθούν από το ποδόσφαιρο”.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X