Ο ΑΟ Γλυφάδας έπαιξε με φανέλες με το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη! (ΦΩΤΟ)

Ο ΑΟ Γλυφάδας έπαιξε με φανέλες με το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του ΑΟ Γλυφάδας τίμησε την μνήμη του 43χρονου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία σπουδαία συμβολική κίνηση προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Γλυφάδας.

Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων με την πετυχημένη Ακαδημία τα τελευταία χρόνια, χθες αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του 43χρονου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη που έφυγε αδόκητα από την ζωή και σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο.

Έτσι, οι ιθύνοντες του συλλόγου έφτιαξαν όλες τις φανέλες των Ακαδημιών του ΑΟ Γλυφάδας που αγωνίστηκαν χθες, να έχουν το όνομα «Α. Νικολαΐδης». Με αυτό τον τρόπο έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο και τα παιδιά μπορούν να τιμούν τους σπουδαίους αυτής της ζωής και ειδικότερα να μαθαίνουν πως κανείς δεν ξεχνά όσους προσέφεραν με όσα πέτυχαν αλλά και με την στάση ζωή τους.

Στην Ακαδημία του ΑΟ Γλυφάδας πρόεδρος είναι ο Ιωάννης Παπαγιάννης, υπεύθυνος της Ακαδημίας ο Άγγελος Παπαγιάννης, ενώ Τεχνικός Σύμβουλος των Ακαδημιών είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Αλεξόπουλος, έχοντας δίπλα του και τους προπονητές Παναγιώτη Κούση, Κατερίνα Καλλή και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αντώνη Παναγιωτόπουλο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ο ΑΟ Γλυφάδας έπαιξε με φανέλες με το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη! (ΦΩΤΟ) Ο ΑΟ Γλυφάδας έπαιξε με φανέλες με το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη! (ΦΩΤΟ) Ο ΑΟ Γλυφάδας έπαιξε με φανέλες με το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη! (ΦΩΤΟ) Ο ΑΟ Γλυφάδας έπαιξε με φανέλες με το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη! (ΦΩΤΟ) Ο ΑΟ Γλυφάδας έπαιξε με φανέλες με το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη! (ΦΩΤΟ)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glyfada FC (@glyfadafc)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glyfada FC (@glyfadafc)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X