Λέικερς: Αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τους Κινγκς ο Ουέστμπρουκ

Ουέστμπρουκ: Τα... έσπασε με 1/13 σουτ και 6 λάθη -Παίρνει «μεροκάματο» 539 χιλ. δολάρι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ τραυματίστηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πόιντ γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν επέστρεψε στον αγώνα προετοιμασίας της Παρασκευής με τους Σακραμέντο Κινγκς με τραυματισμό στον αριστερό μηριαίο μηριαίο.

Ο προπονητής των Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ, είπε μετά τον αγώνα ότι ο Ουέστμπρουκ του είπε ότι πίστευε ότι θα ήταν καλά. Οι Λέικερς θα επαναξιολογήσουν την κατάστασή του το Σάββατο.

Ο Ουέστμπρουκ, ο οποίος δεν ήταν στην αρχική πεντάδα των Λέικερς, μπήκε στο παιχνίδι με 7:27 να απομένουν στο πρώτο τέταρτο. Έπαιξε πέντε λεπτά πριν φύγει από το παιχνίδι. Ο Χαμ εξήγησε πριν από τον αγώνα της Παρασκευής την απόφασή του να αφήσει τον Ουέστμπρουκ στον πάγκο.

Οι Λέικερς έχασαν με 133-86 από τους Κινγκς, ολοκληρώνοντας την preseason με ρεκόρ 1-5. Ανοίγουν την κανονική τους σεζόν 2022-23 κόντρα στους πρωταθλητές του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X