Πάρντιου: «Εκανα λάθος επιλογές στην ενδεκάδα με την ΑΕΚ»

Πάρντιου: «Εκανα λάθος επιλογές στην ενδεκάδα με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ανάληψη της ευθύνης για την ήττα από την ΑΕΚ και συγκεκριμένα για την κατάρτιση της ενδεκάδας του Άρη προχώρησε ο Άλαν Πάρντιου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 61χρονος κόουτς των Θεσσαλονικέων στην κάμερα της Nova: Για τα όσα δεν λειτούργησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ερώτηση κανονικά θα έπρεπε να αντιστραφεί, ”τι είναι αυτό που κάναμε σωστά”, ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι για εμάς και τους οπαδούς, ιδιαίτερα με αυτή την καλή αρχή, ο κόσμος βοηθούσε πολύ. Το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα άσχημο γκολ και μετά κάναμε λάθος, δεν ήταν κάτι που σκεφτήκαμε για το παιχνίδι μας.

Ακούω κριτική για τους παίκτες μου, θεωρώ ότι δεν είναι 100% γιατί δεν διάλεξα τη σωστή εντεκάδα, δεν έκανα την ομάδα αρκετά συμπαγή γι’ αυτό το παιχνίδι. Διάλεξα μία ομάδα που δεν ήταν κατάλληλη, βρίσκομαι εδώ μόνο τέσσερις εβδομάδες, αυτή τη βδομάδα θα διαλέξω τη σωστή εντεκάδα για να είμαστε πιο συμπαγείς λύνοντας το πρόβλημα».

Για το αν αναμένονται πολλές αλλαγές στον Άρη: «Συλλογικά παίρνουμε την ευθύνη, παίρνω ατομικά την ευθύνη στον βαθμό που μου αναλογεί, πρέπει να ασκήσουμε δίκαιη κριτική στους παίκτες, να αντιστεκόμαστε και να μην δεχόμαστε αυτά τα γκολ. Είδαμε για παράδειγμα στο πώς αντέδρασε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πάντα δεχόμαστε πρώτοι το γκολ, στα δύο τελευταία δεν αντιδράσαμε σωστά. Όσον αφορά τον κόσμο κατανοώ ότι είχαμε μία κακή μέρα και δεν παίξαμε καλά, τον απογοητεύσαμε ενώ ήταν εκπληκτικός, δεν θα έρθουν τόσοι πολύ με τον Ιωνικό, εμείς πρέπει να είμαστε εκεί και να αποδείξουμε ότι αξίζει ο κόσμος να έρθει για να μας δει».

Για το αν υπάρχει ψυχολογικό θέμα στην ομάδα: «Θέλω να σκοράρουμε πιο πολλά γκολ και να παίζουμε επιθετικά. Πρέπει να υπάρχει μία ομαλή εξέλιξη ώστε να είμαστε πιο συμπαγείς, να δεχόμαστε λιγότερα γκολ και να βάζουμε. Καταρχάς η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή ομάδα, έπαιξε καλύτερα από μας, πρέπει να θυμηθούμε ότι παίξαμε με τρεις σημαντικούς αντιπάλους (σ.σ Ολυμπιακό, Βόλο και ΑΕΚ), επιθετικές ομάδες που παράγουν ευκαιρίες».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο ενόψει Ιωνικού: «Είμαστε όλοι μαζί, δεν υπάρχει εκείνοι και εμείς, πρέπει να μας βλέπουν να παλεύουμε, θέλω να στείλω το μήνυμα ότι ξέρω επειδή ο Άρης είναι ο Θεός του πολέμου, εμείς θα μπούμε μαχητικά στο γήπεδο, να έρθουν οι φίλαθλοι για να δουν αυτόν τον Άρη».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X