Μαραντόνα: Ο ρέφερι που δεν είδε το «Χέρι του Θεού» δημοπρατεί την θρυλική μπάλα

Μαραντόνα: Ο ρέφερι που δεν είδε το «Χέρι του Θεού» δημοπρατεί την θρυλική μπάλα
Photo Credits: INTIME

Ο ρέφερι που δεν είδε το «Χέρι του Θεού», το χέρι του Ντιέγκο Μαραντόνα, δημοπρατεί την θρυλική μπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ρέφερι του Αργεντινή-Αγγλία το 1986 κράτησε την μπάλα των μυθικών γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα και τη βγάζει σε δημοπρασία.

Ο διαιτητής του περίφημου προημιτελικού του Μουντιάλ του 1986 μεταξύ της Αργεντινής και της Αγγλίας αποφάσισε να δημοπρατίσει την ιστορική μπάλα με την οποία ο Ντιέγκο Μαραντόνα σκόραρε τα δύο αλησμόνητα τέρματα της αναμέτρησης. Στο πρώτο ο Ντιέγκο την χτύπησε με το χέρι για να καταλήξει στα δίχτυα δηλώνοντας μετά πως το γκολ το έβαλε λίγο το κεφάλι του και λίγο το χέρι του Θεού. Στο δέυτερο πέρασε όλη την ομάδα της Αγγλίας πετυχαίνοντας το λεγόμενο γκολ του αιώνα.

Ο Τυνήσιος ρέφερι που μετά το ματς είχε κρατήσει την μπάλα αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια να τη βγάλει στο σφυρί. Η τιμή της μάλιστα δείχνει πως μπορεί να φτάσει μέχρι και τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο Τυνήσιος ρέφερι ανέφερε ότι: «Η μπάλα αυτή είναι μέρος της παγκόσμιας ιστορίας του αθλήματος, είναι η σωστή στιγμή να τη μοιραστώ με τον κόσμο». Όσον αφορά το ότι δεν ακύρωσε το τέρμα του Μαραντόνα ισχυρίστηκε πως: «Δεν μπορούσα να δω καθαρά τι συνέβη, εμπιστεύτηκα τον επόπτη που έτρεξε προς τη σέντρα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X