Γουλβς: Κοντά σε συμφωνία με τον Μαρτίνς

Μαρτίνς: «Αξίζαμε τη νίκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μία σειρά από συγκυρίες και ντόμινο φέρνει τον Πέδρο Μαρτίνς στη Γουλβς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στη Γουλβς ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί μέχρι χθες οι «Λύκοι» να ήταν μία ανάσα από τον Ζουλιέν Λοπετέγκι και ο Πορτογάλος κοντά στη Χαλ, όμως μία σειρά από συγκυρίες άλλαξε την κατάσταση.

Ο Μαρτίνς τελικά αρνήθηκε να αναλάβει τη Χαλ βλέποντας από κοντά πως ήταν ένα πρότζεκτ που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που ήθελε.

Την ίδια στιγμή η επιβαρυμένη υγεία του πατέρα του Ζουλέν Λοπετέγκι έκανε τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από την Σεβίλλη, να ζητήσει επιπλέον χρόνο για να απαντήσει, κάτι που φέρνει εξελίξεις.

Παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν βρίσκεται στο πελατολόγιο του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος λύνει και δένει στην Γουλβς, αυτή την στιγμή προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μπρούνο Λάζε στο τιμόνι του αγγλικού συλλόγου.

Σύμφωνα με το Maisfutebol μάλιστα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ προχωρημένες και μολονότι δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, όλα δείχνουν ότι πάμε για γάμο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X