Είδε κορυφή ο Αλαφούζος και δίνει... ρέστα - Έξτρα πριμ στον Παναθηναϊκό ενόψει Λαμίας

Είδε κορυφή ο Αλαφούζος και δίνει... ρέστα - Έξτρα πριμ στον Παναθηναϊκό ενόψει Λαμίας

Ο Γιάννης Αλαφούζος είδε κορυφή στη Superleague και δίνει... ρέστα. Έταξε έξτρα πριμ στον Παναθηναϊκό ενόψει Λαμίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αλαφούζος είδε κορυφή στη Superleague και δίνει… ρέστα. Έταξε έξτρα πριμ 200.000 ευρώ στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει Λαμίας.

Στο πρώτο «τέσσερα στα τέσσερα» στον Παναθηναϊκό μοιράστηκαν 200.000 ευρώ και το απόγευμα της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος βλέποντας την κορυφή στο πρωτάθλημα έδωσε… ρέστα.

Έταξε νέο πριμ 200.000 ευρώ ενόψει της Λαμίας με το ποσό να μοιράζεται εφόσον οι «πράσινοι» καταφέρουν να φύγουν αλώβητοι από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Να θυμίσουμε πως στο πρώτο καρέ νικών ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει των Ιωνικού (1-0), ΟΦΗ (Ο-2), Λεβαδειακού (1-0) και βέβαια της ΑΕΚ (2-1) με τα «όργια» Καμπάκοφ και τις διαιτητικές αποφάσεις άλλων εποχών.

Ενώ τώρα ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 στη Λεωφόρο, τον ΠΑΟΚ με 2-1 στη Τούμπα και τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 εντός έδρας με μαϊμού πέναλτι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X