Μπορμπόκης στο ENWSI TV: «Εκπληκτική η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη - Ο Λιβάι και η σύγκριση με τον Μπατίστα, έβγαλε... μάτια ο Μουκουντί!» (VIDEO)

Μπορμπόκης στο ENWSI TV: «Εκπληκτική η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη - Ο Λιβάι και η σύγκριση με τον Μπατίστα, έβγαλε... μάτια ο Μουκουντί!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Βασίλη Μπορμπόκη για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο Χαριλάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπορμπόκης για ακόμα ένα βράδυ στο ENWSI TV!

Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έφυγε με το «διπλό» από το Χαριλάου, με τον Βασίλη Μπορμπόκη, να αναλύει την εικόνα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα που «έπνιξε» τους Θεσσαλονικείς.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης και προπονητής, ανέφερε ότι η εικόνα της ομάδας ήταν η καλύτερη ελληνικής ομάδας φέτος αφήνοντας… παραθυράκι και για πέρσι. Αναφέρθηκε στο πόσο καλή εικόνα είχαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν, ενώ έκανε και την σύγκριση ανάμεσα στον «καυτό» Λιβάι Γκαρσία και τον Μπατίστα!

Φυσικά, στάθηκε και στον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος έκανε τρομερή εμφάνιση στο κέντρο της άμυμας. αν και είχε δει κίτρινη κάρτα, νωρίς στο παιχνίδι.

Η εκπομπή του ENWSI TV με τον Βασίλη Μπορμπόκη:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X