Οι «Ενωσίτες» μπορούν και πρέπει να φωνάξουν «ΠΑΡΩΝ» και στο μπάσκετ

Οι «Ενωσίτες» μπορούν και πρέπει να φωνάξουν «ΠΑΡΩΝ» και στο μπάσκετ
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog «θυμίζει» ότι η ΑΕΚ παίζει και στο μπάσκετ την Κυριακή και έχει την ανάγκη όλων μας…

Ξημερώνει μια Κυριακή, όπου η ΑΕΚ θα παίξει στο Χαριλάου. Ενα πραγματικά καθοριστικό από βαθμολογικής άποψης, παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση ή επεξήγηση αυτό. Το ματς ξεκινάει στις 21:15 και προφανώς θα καθίσουμε όλοι να το δούμε με άγχος και αγωνία. Και με πίστη και με εμπιστοσύνη στην ομάδα του Αλμέιδα.

Νωρίτερα ωστόσο, συγκεκριμένα στις 19:15, υπάρχει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Καρδίτσα στο Κλειστό των Ανω Λιοσίων. Πηγαίνοντας με το αυτοκίνητο στην έδρα της «Βασίλισσας», προλαβαίνουμε να επιστρέψουμε για να δούμε την ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Αλλά κι αν χάσουμε πέντε δέκα λεπτά, και πάλι θεωρώ ότι αξίζει η… θυσία να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας, εφόσον μπορούμε. Μα κυρίως εφόσον το θέλουμε.

Τα sold out της ΑΕΚ, προκαλούν χοντρή… ζημιά στους «απέναντι»

Ξέρετε κάτι; Η ΑΕΚ έχει στο ποδόσφαιρο κοντά στα 27.000 διαρκείας. Δεδομένο είναι ότι θα έχει sold out σε όλα τα παιχνίδια φέτος και ο «πονοκέφαλος» στην ΠΑΕ είναι το πώς θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην γεμίζουν και οι διάδρομοι της «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ Opap Arena».


Οι κάρτες φίλου έχουν ξεπεράσει τις 35.000 και φουλάρουμε αισίως για τις 40.000. Το «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, γεμίζει από «Ενωσίτες», τώρα πια όχι μόνο για την ανδρική ομάδα χάντμπολ, αλλά και για τη γυναικεία. Το ίδιο εκτιμώ ότι θα γίνει φέτος και στο βόλεϊ.

Τα μαγαζιά στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι κι αυτά… sold out, αφού η ποδοσφαιρική γηπεδάρα της ΑΕΚ, ανέστησε όλη την περιοχή και τον εμπορικό της κόσμο. Τα βλέπουν όλα αυτά οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και έχουν πάθει χοντρή… ζημιά. Το διαπιστώνουμε καθημερινά, δεν χρειάζεται να σχολιάσω εγώ κάτι.

Υπάρχει όμως και το μπάσκετ και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας

Ποιο κομμάτι του παζλ μένει κενό; Αυτό της μαζικής και παθιασμένης στήριξης από τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ στην ομάδα μπάσκετ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που μπορεί να… χαλάνε ή να έχουν πικράνει τον κάθε «Ενωσίτη». Μπορούμε να βρούμε διάφορους λόγους.


Αλλά οι ΑΕΚτζήδες έμαθαν να στηρίζουν κυρίως στα δύσκολα. Αποδεδειγμένο είναι αυτό. Στο μπάσκετ γίνεται εδώ και χρόνια μια τεράστια προσπάθεια για να κρατηθεί όρθιο και ψηλά το πιο ιστορικό τμήμα του συλλόγου. Μέσα από Συμπληγάδες και με δεδομένο τον αθέμιτο ανταγωνισμό ελέω Ευρωλίγκας.

Δεν ξέρω πραγματικά αν φέτος, θα έχει καλή ομάδα η ΑΕΚ ή τι μπορεί να πετύχει. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν γίνεται να πετύχει αν στο Κλειστό των Ανω Λιοσίων έχει σε κάθε ματς μόνο χίλιους… νοματαίους και γεμίσει μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Προφανώς δεν μπορώ να πω σε κανέναν τι να κάνει. Και ποιος είμαι εγώ άλλωστε για να παροτρύνω τον οποιονδήποτε «Ενωσίτη» να πάει στο γήπεδο; Μπορώ όμως να καταγράψω την αλήθεια και τη σκληρή πραγματικότητα. Κι αυτή λέει ότι για να σταθεί φέτος όρθιο το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ, θα πρέπει να στηριχτεί και από τον κόσμο της ομάδας. Είναι τόσο απλό…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X