ESPN: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρονάλντο, θα μείνει στη Γιουνάιτεντ»

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τελείωσε το ματς με την Έβερτον με δύο τρύπες στο πόδι! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να… φούντωσαν ξανά οι φήμες για αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον προσεχή Ιανουάριο, αλλά φαίνεται πως αυτό είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο, να συμβεί.

Θεωρείται βέβαιο πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα ασκήσει εκ νέου πίεση στη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ».

Ωστόσο, εντός της Γιουνάιτεντ υπάρχει σιγουριά πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, όπως αναφέρει σχετικά και το ρεπορτάζ του ESPN, καθώς δεν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες… επιπέδου.

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Ρονάλντο είχε προσπαθήσει αποχωρήσει, η μόνη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της Γιουνάιτεντ προερχόταν από τη Σαουδική Αραβία και όχι από κάποια που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως θα ήθελε και ο ίδιος.

Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν ο Ρονάλντο έχει ένα γκολ σε εννέα παιχνίδια και δεν υπολογίζεται ως βασικός από τον Έρικ τεν Χαγκ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X