Δημητριάδης: «Το πραγματικό ποδόσφαιρο επέστρεψε στον πλανήτη ΑΕΚ - Συμφωνώ απόλυτα να πάρει το γήπεδο το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη»

Δημητριάδης: «Το πραγματικό ποδόσφαιρο επέστρεψε στον πλανήτη ΑΕΚ - Συμφωνώ απόλυτα να πάρει το γήπεδο το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη»
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Δημητριάδης μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» αναφέρθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5.

Παράλληλα, τόνισε πως συμφωνεί απόλυτα με την πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη να πάρει το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη το γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το νέο γήπεδο: «Δόξα τω Θεό. είμαι μία χαρά, είχα το προνόμιο να πατήσω στον χόρτο του νέου γηπέδου, ήταν μεγάλη τιμή αυτή που μας έκανε ο πρόεδρος. Να μπούμε στο γήπεδο. Είναι μία αναγνώριση για εμένα που έχω προσφέρει. Χαρά μεγάλη πήραμε όλοι μας. Είναι ένα γήπεδο, στολίδι, ένα γήπεδο παλάτι. Ευχής έργον να κάνουν όλες οι ομάδες.

Δεν μπορείς να περιγράψεις τα συναισθήματα. Ότι κάνω, το κάνω με την ψυχή μου. Ήταν κάτι πρωτοφανές για όλους μας. Όντως ο κόσμος της ΑΕΚ υπέφερε επί 20 χρόνια χωρίς γήπεδο. Εάν θα μπορούσα να βάλω ένα τίτλο για αυτό το γήπεδο, θα ήταν ο εξής: “Το πραγματικό ποδόσφαιρο επέστρεψε στον πλανήτη ΑΕΚ”».

Για το κανόνι με το όνομά του έξω από το γήπεδο: «Ο πρόεδρος αυτά που έχει σκεφθεί, τα κάνει μόνος του. Είναι τελειομανής, έχει το ποντιακό στοιχείο έντονο μέσα του. Του βάζουν εμπόδια, όμως δεν καταλαβαίνει τίποτα. Η αγάπη, το πάθος, η επιμονή του, είναι μερικά από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Κάθε ημέρα ασχολείται με την ομάδα, με το γήπεδο. Θέλει να τελειοποιήσει το γήπεδο, να το κάνει αντάξιο της Ελλάδας μας, αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΚ.

Μακάρι να κάνει νέο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός, να κάνει ο ΠΑΟΚ. Να υπάρχει ασφάλεια για τον κόσμο. Να υπάρχει ασφάλεια για τις οικογένειες. Όλα τα γήπεδα είναι ηλεκτρονικά, δηλαδή η είσοδος των φιλάθλων γίνεται με ηλεκτρονικό εισιτήριο. Είναι πρωτοφανή για την Ελλάδα, αυτά τα πράγματα, γίνονται όμως στο εξωτερικό εδώ και χρόνια».

Για το αν συμφωνεί με την άποψη του Ντέμη Νικολαΐδη ότι το γήπεδο πρέπει να πάρει το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη: «100% συμφωνώ. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει. Όσοι τον πολέμησαν, ο πρόεδρος δεν πτοήθηκε, δεν επηρεάστηκε, αυτός το έκανε. Είχε την ψυχή, την τρέλα, την υπομονή. Εκεί που ήθελε ο κόσμος να γίνει το νέο γήπεδο, στην Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί το έκανε. Και λογικά θα πάρει το όνομά του. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Το γήπεδο ανήκει στην ΑΕΚ, στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Αυτή η προίκα θα την ενισχύσει τα επόμενα χρόνια. Έχει τεράστια έσοδα από τα γήπεδα. Γιγαντώνεται και αγωνιστικά. Το νέο γήπεδο θα δώσει ώθηση πάνω από 50% στην ομάδα. Ο προπονητής είπε ότι παίζαμε μαζί με τον κόσμο μπάλα. Και αυτή είναι η αλήθεια».

Για τον Άρη: «Και στον Άρη έχω φίλους. Στη Θεσσαλονίκη έχω αδελφικούς φίλους. Εγώ δεν ξεχνάω τον Άρη. Από τον Άρη πήγα στην Εθνική ομάδα. Τίμησα τον Δήμο Δασυγένη. Και στον Άρη έχω προσφέρει. Από την μεταγραφή μου, από τα χρήματα που πήρε ο Άρης από την ΑΕΚ έχει κατασκευαστεί το Δασυγένειο. Και οι κολλητοί μου είναι από τη Θεσσαλονίκη. Εγώ μεγάλωσα στη Δυτική Θεσσαλονίκη με τον Μάκη Μανάβη και τον Νικόλα. Είμαστε και φιλαράκια. Γίναμε φιλαράκια στην πορεία. Να είναι καλά. Το ποδόσφαιρο έχει κόντρες, πάθη, συγκινήσεις. Εάν δεν το αγαπάς, δεν μπορείς να το υπηρετήσεις. Ξέρω να σέβομαι. Σέβομαι τους οπαδούς όλων των ομάδων. Τις εποχές που έπαιζα ήταν πολύ δύσκολα χρόνια. Με έψαχνε ο Νικόλας μετά από ένα γκολ που είχα πετύχει στο παρελθόν και το είχα πανηγυρίσει. Είναι δύσκολο να πάω στο Χαριλάου.

Δεν πηγαίνω εκτός έδρας. Στο παρελθόν είχε γίνει μία συζήτηση, είχαν έρθει κάποια παιδιά από τον Super 3, αλλά δεν προχώρησε κάτι. Εγώ δεν ξεχνάω ότι από τον Άρη ξεκίνησα και ανδρώθηκε. Στην ΑΕΚ καταξιώθηκα. Δεν πρόκειται να ξεχάσω τίποτα απολύτως. Όταν πηγαίνει καλά, χαίρομαι. Μακάρι να με περάσει ο γιος, που παίζει οχτάρι και δεκάρι. Με ευχαριστεί που είναι στον αθλητισμό. Είναι ταπεινός, δουλεύει και με την βοήθεια του Θεού, εύχομαι και παρακαλάω να πάει καλά. Εύχομαι να είναι γερός και εάν θα πάει μπροστά θα το δείξει ο ίδιος. Οι γονείς να είναι κοντά τους, αλλά μακριά στο ποδόσφαιρο. Μακάρι να με ξεπεράσει ο μικρός».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X