Ρόι Κιν: «Ο Τεν Χαγκ περιορίζει τον Ρονάλντο»

«Βόμβα» με πιθανή μεταγραφή Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόι Κιν, σχολίασε στο Sky Sports το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόι Κιν σχολίασε την βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από την Μαντσεστερ Σίτι με σκορ 6-3.

Εκεί ο Ρονάλντο δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό, με τον Τεν Χαγκ να δηλώνει πως δεν τον έβαλε από σεβασμό στην τεράστια καριέρα του.

Ο Ροι Κεν εξέφρασε την γνώμη του στο Sky Sports για όσα βλέπει να συμβαίνουν ανάμεσα στον προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων» και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα είπε:
«Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι. Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ δείχνει έλλειψη σεβασμού στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα έπρεπε να τον είχαν αφήσει να φύγει στο περασμένο μεταγραφικό παζάρι. Ο Τεν Χαγκ τον περιορίζει. Λες πως χρειάζεται επιλογές, αλλά δεν κρατάς πίσω τον Κριστιάνο για να τον έχεις συνέχεια στον πάγκο. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών.»

«Ο Κριστιάνο αντίθετα είχε επιλογές. Αυτή η θεωρία που ακούγεται ότι δεν είχε επιλογές είναι ανοησία. Φυσικά και είχε διαθέσιμες επιλογές, τέσσερις ή πέντε. Θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα όσο προχωρά η σεζόν».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X