Σπουδαίος Χατζισαφί: «Είμαστε με τον λαό γιατί είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι - Ντρέπομαι όταν βλέπω έτσι την κατάσταση στη χώρα μου»

Σπουδαίος Χατζισαφί: «Είμαστε με τον λαό γιατί είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι - Ντρέπομαι όταν βλέπω έτσι την κατάσταση στη χώρα μου»
Photo Credits: INTIME

Σπουδαίος ο Χατζισαφί τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. «Είμαστε με τον λαό γιατί είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι, ντρέπομαι όταν βλέπω έτσι την κατάσταση στο Ιράν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαίος ο άσος της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί τόσο εκτός όσο και εντός γηπέδων.

Ο Εχσάν Χατζισαφί με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την ντροπή που νιώθει για τα βίαια περιστατικά που γίνονται στο Ιράν και έστειλε μήνυμα υπέρ των καταπιεσμένων γυναικών.

Οι αναρτήσεις του Χατζισαφί:

«Οι γυναίκες είναι το μισό σώμα της κοινωνίας. Όταν το άλλο μισό το γεννάει τότε είναι στην πραγματικότητα ολόκληρο το σώμα».

haji

«Είμαστε με τον λαό γιατί είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Θα αγωνιζόμαστε για εσάς και την πατρίδα μας μέχρι την τελευταία μας ανάσα. Ντρέπομαι όταν βλέπω έτσι την κατάσταση στη χώρα μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν τον θάνατο. Λύστε τα προβλήματα τους αντί να ασκείται βία».

haji

haji

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X