Ξεκίνησε με φόρα η ΑΕΚ - Νίκησε την Κόμπρα (0-2) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Ξεκίνησε με φόρα η ΑΕΚ - Νίκησε την Κόμπρα (0-2) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Κόμπρα και μπήκε με το ...δεξί στο νέο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 2-0 της Κόμπρα εκτός έδρας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη πραγματοποίησε πολύ σοβαρή εμφάνιση και πήρε το πρώτο της σημαντικό «διπλό» στην πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν είχε τελικά στη διάθεση του, τους δύο ξένους Βούλετιτς και Βιτίνιο καθώς δεν πρόλαβαν να έρθουν οι μπλε κάρτες τους. Παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» μετουσιώνοντας σε γκολ την υπεροχή τους στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο η «Ένωση» ήταν ανώτερη ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ παρά το γεγονός πως είχε αρκετές καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια με τους Ντάτη και Καρύδα.

«Καθάρισε» στην επανάληψη

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ το πέτυχε με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 21′ ο Γούσης πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και άνοιξε το σκορ για την «Ένωση» κάνοντας το 0-1. Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να πιέζουν και άγγιξαν το δεύτερο γκολ αλλά η προσπάθεια του Ταρνανίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω όμως, συνέχιζε να πιέζει και ο Ντάτης αυτή την φορά δεν έχασε την ευκαιρία κάνοντας το 0-2 που έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Η Κόμπρα είχε επίσης ένα δοκάρι δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα αλλά το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X