Δείτε σε VIDEO όσα είπε ο Πατούλης σε οπαδούς: «Βάλαμε κωλ... για να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ!»

Δείτε σε VIDEO όσα είπε ο Πατούλης σε οπαδούς: «Βάλαμε κωλ... για να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

«Βάλαμε κ... για να γίνει το γήπεδο» είπε σε οπαδούς της ΑΕΚ κατά την τελετή εγκαινίων της υπογειοποίησης ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατάκα που θα συζητηθεί, χρησιμοποίησε ο Περιφερειαρχής Αττικής, Γιώργος Πατούλης κατά τον διάλογο που είχε με οπαδούς της ΑΕΚ για την έκδοση της απαραίτητης άδειας λειτουργίας της «Αγιά Σοφιάς – Opap Arena».

Κατ’ αρχήν η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την ΑΕΚ και την επιστροφή στο «σπίτι» της, στην Νέα Φιλαδέλφεια. Το μεσημέρι της Δευτέρας (19/9) ολοκληρώθηκε η τελετή για τα εγκαίνια της Υπογειοποίησης Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών στον Δήμο και αμέσως μετά την τελετή ο δρόμος δόθηκε και επίσημα στην κυκλοφορία.

Το «παρών» έδωσε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, μαζί με πλήθος κόσμου. Ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν, φυσικά, και ο Γιώργος Πατούλης με αρκετά ακόμα πολιτικά στελέχη, αλλά και ο Γιάννης Βούρος που είναι δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

Φυσικά υπήρχαν και αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ που φώναξαν κατά διαστήματα συνθήματα. Σε ένα από αυτά φώναξαν προς το μέρος του Περιφερειάρχη Αττικής «Βγάλε την άδεια για την Αγία-Σοφιά, εδώ είναι Φιλαδέλφεια θυμήσου το καλά».

Και λίγο αργότερα, μερικοί φίλοι της ΑΕΚ πλησίασαν τον κ. Πατούλη και του εξέφρασαν τα παράπονά τους για το γεγονός πως δεν έχει πάρει ακόμα άδεια η OPAP Arena, μ’ αυτόν να απαντάει το… ιστορικό «έχουμε βάλει κ…λο για να γίνει αυτό το γήπεδο!».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X